Håkan Borg i Örebro - Bostadsutvecklare

Håkan Borg i Örebro är en entreprenör inom bostadsutveckling som drivs av sitt stora intresse för bostadsutveckling. Inom branschen för bostadsutveckling krävs det att man är kreativ och hittar bra lösningar både estetiskt och praktiskt för att köparna ska bli nöjda. Genom att förvärva mark och utveckla bostadskoncept tillsammans med arkitekter är varje dag helt annorlunda och kommer med nya utmaningar. Håkan har tidigare arbetat som inredare då han grundade företaget Nitton93 som är en inredningsleverantör av moderna och bra butiker. Håkan har även varit aktiv inom restaurangbranchen då han tidigare ägt ett par restauranger.

Håkans stora intressen förutom bostadsutveckling är att spela golf, träna, ishockey, mat och att resa. De bästa resmålen enligt Håkan är varma platser som Thailand, Marbella och San Sebastian. Håkan älskar att testa nya maträtter när han är ute och reser.

Håkan är uppväxt i tätorten Sköllersta som ligger strax utanför Örebro och har en befolkning på strax över 1000 invånare. Håkan gick på gymnasiet på Risbergska skolan i Örebro och redan där började hans intresse för bostadsutveckling. När Håkan slutade gymnasiet började hans karriär med att sälja inredning och grundandet av Nitton93.

Idag är Håkan Borg bosatt i Örebro tillsammans med sin familj. Örebro är en fantastisk stad att bo i och det kan utan tvekan vara den finaste mellanstora staden i Sverige.